EKOLOGICZNE usb

Karty ub
Metalowe usb

Pendrive w obudowie ekologicznej z nadrukiem.

Pamięci usb reklamowe, pod nadruk, z nadrukiem w obudowie ekologicznej: bambusowej, ze słomy pszenicznej z plastiku biodegradowalnego.

W związku z częstymi zmianami cen pamięci usb ceny przesyłamy drogą mailową.

Pamięci usb z kartonu, papieru  z nadrukiem lub bez ologowania.

EKO-212 Kartonowa pamięć usb. Standr 2.0 oraz 3.0. Pojemności od 1 Gb do 128Gb. Krótki termin realizacji
1 Gb - 12,99 zł/szt; 2 GB - 13,70 zł/szt; 4 Gb-14,50 zł; 8 Gb - 16,50 zł; 16 Gb-18,50 zł; 32 Gb - 19,80 zł netto. Prosimy o potwierdzanie cen
Pojemności większe niż 32 Gb, ilości większe lub mniejsze niż 100 sztuk, ologowanie, standard 3.0 - wycena na maila (info@usb-pamieci.pl

EKO-209 usb ekologiczne. Pamięć usb ekologiczna w obudowie kartonowej. Wykonujemy nadruki. EKO-206 Pamięć ekologiczna z zatyczką, obudowa papierowa; 55x13x2 mm
16 Gb - 16,80 zl/szt netto. Ilości mniejsze niż 100 sztuk oraz ologowanie - wycena na maila.

Pamięć usb z korka.

EKO-210 Pendrive z korka, obudowa korkowa ekologiczna. EKO-203 Pamięć usb, obudowa z kartonu, etui z korka
16 Gb - 16,20 zl/szt netto. Ilości mniejsze niż 100 sztuk oraz ologowanie - wycena na maila.

Pendrive z nadrukiem ekologiczny w obudowie z plastiku biodegradowalnego.

EKO-207 Pamięć usb z wysuwaną końcówką, wykonana z PLA biodegradowalnego plastiku

EKO-201 Pamięć twister usb, obudowa wykonana w 50% ze słomy pszenicznej i 50% PP EKO-204 Pamięć twister usb, obudowa wykonana ze słomy pszenicznej

EKO-201 Pamięć twister usb, obudowa biodegradowalna EKO-200 Pamięć twister usb wykonana z biodegradowalnego plastiku; czarna, czerwona, niebieska, zielona

EKO-213 Pamięć karta usb w ekologicznej obudowie EKO-205 Pamięć karta usb, obudowa wykonana ze słomy pszenicznej

Pamięć usb ekologiczna z bambusa, drewna FSCI z nadrukiem, z logo.

Karta usb, pendrive bambusowy / EKO-208

Eko-1 Pendrive w obudowie drewnianej (FSCI), ekologicznej, dostępny z magazynu. Możemy wykonać nadruk full kolor lub grawerowanie Eko-100 Pendrive w obudowie bambusowej, ekologicznej, dostępny z magazynu. Możemy wykonać nadruk  lub grawerowanie

W-5 Pamięć usb, bambusowa w szarym kartoniku, W-6 Pamięć usb, bambusowa, obrotowa

tel. 698 788 797;  e-mail: info@usb-pamieci.pl