DREWNIANE usb

Pamięci USB w obudowie drewnianej:

W-21 Pendrive drewniany, jasne drewno lub ciemne drewno W-27 Pendrive obrotowy, drewno

W-25 Pendrive drewniany, jasne drewno, twister W-6 Pamięć usb, bambusowa. obrotowa pojemność 8 GB w terminie ok 3 dni, inne pojemności w 18 dni

W-22 Karta usb, drewniana obudowa, jasne drewno W-9 Pendrive z wysuwanym usb, drewniano-plastikowa obudowa

W-2 Pendrive w drewnianej obudowie,
W-4 Pamięć usb z zatyczką na magnes, w drewnianej obudowie,

W-29 Pamięć usb w drewnianej obudowie, prostokątna, bez zaczepu na smyczkę

W-5 Pamięć usb, bambusowa w szarym kartoniku, pojemność 4 GB w terminie ok 6 dni, inne pojemności w 18 dni  W-28 Pendrive drewniany w wersji standard oraz mini (38x20x5mm)

W-12 Pamięć usb, obrotowa blaszka aluminiowa, korpus drewniany W-12K Pamięć usb, obrotowa blaszka w kolorach: czarnym. niebieskim, zielonym, czerwonym, pomarańczowym, różowym, żółtym, białym, korpus drewniany

W-20 Pamięć usb w drewnie bambusowym, (w 8 dni robocze) W-26 Pendrive w drewnie

Przykłady prac przez nas wykonanych